VI ERBJUDER EN MÄNGD OLIKA TJÄNSTER FÖR VARJE BEHOV

Verksamhetsutveckling

Vi lär känna sig som kund och ser vilka behov ni behöver för att ta er dit ni vill. Vill ni ha hjälp med verksamhetsutveckling ser vi över eran verksamhet för att den ska kunna ta nästa steg

Marknadsundersökning & Konkurrentanalys

Vi besvarar frågan hur bolaget hittar sina kunder och hur kunderna hittar bolaget genom en marknadsundersökning. Vi analyserar hur kunderna ser på bolaget och de enskilda produkterna. Vi kompletterar den tidigare gjorda marknadsundersökningen med en undersökning av hur kunderna uppfattar bolagets konkurrenter. Därefter gör vi en konkurrensanalys av bolagets ställning i relation till konkurrenterna.

Kontakta Oss

Organisationsutveckling

Vi kan hjälpa till med grundläggande strategiskt arbete och se till att befintliga strategier leder till handling. Våra konsulter har lång yrkeserfarenhet från ledande positioner.

Kompetensförsörjning

Behöver ni förstärkning och vill rekrytera eller hyra in en av våra konsulter som är specialister inom ekonomi. Vi hjälper er med delar eller hela processen.

Kontakta Oss

Kommunikation

Vi besvarar frågan hur bolaget hittar sina kunder och hur kunderna hittar bolaget genom en marknadsundersökning. Vi analyserar hur kunderna ser på bolaget och de enskilda produkterna, samt bolagets marknadsföringsprocess. Utifrån den inledande analysen tar vi fram en marknadsföringsplan som hjälper bolaget, utifrån bolagets förutsättning, att eektivisera sin marknadsföringsprocess. Målet är att bolaget på ett effektivare sätt ska nå er kunder, samt att marknadsföringen i sig ska bli mer lönsam.

Kontakta Oss

Webutveckling

Många företag har en hemsida för det är något “alla borde ha”. Men vi på Aktiva media vill lyfta det till nästa nivå! Vi hjälper er ta fram en hemsida som inte bara informerar om era tjänster och produkter utan kan användas som en del i säljprocessen. Vi gör den modern och rolig för kunderna att fortsätta läsa vidare.

Kontakta Oss

RÄTT VERKTYG FÖR DEN RÄTTA LÖSNINGEN. VARJE GÅNG.

KONTAKTA OSS

Vi är kreativa

Vi löser hela tiden problem och kombinerar erfarenheter och kunskaper på nya sätt. I dagens föränderliga värld behöver både människor och företag hela tiden utvecklas och tänka nytt.

Vi levererar kvalité

Idag tycker vi på Aktiva Media att det är viktigare än någonsin att leverera något vi själva är stolta över och har alltid en löpande diskussion med våra kunder under och efter projektet för att veta att slutprodukten lever upp till våra höga förväntningar

Vi är målmedvetna

Vi arbetar målmedvetet med att våra medarbetare ska hjälpa våra kunder bli mer effektiva med sin verksamhet och skräddarsyr våra uppdrag för varje klient inom våra fokusområden.

Vår Beprövade Process, Ger Resultat

1. MÖTE

Vi lär känna er verksamhet och våra specialister identifierar verksamhetens styrkor och svagheter.

2. PLANERA

Vi lägger vi upp en plan för att få verksamheten att växa.

3. IMPLEMENTERA

Tillsammans verkställer vi planen för att verksamheten ska växa.

4. UTVÄDERING

Vi utvärderar alltid våra planer för att säkerställa att de levererar bästa möjliga resultat.för att säkerställa att de uppfyller de högsta kraven.

5. LEVERERA

Vi finslipar planen för att få det bästa möjliga resultat.

Vi är här för att hjälpa ditt företag växa!

Genom kreativa idéer, innovation & ren beslutsamhet

Låt oss börja!